Heeft u nog vragen ? Neem dan contact met mij op.
Ma. t/m Zat.: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 16:00
+31 648 28 31 48
(Alleen Whatsapp)
Reling 16, 1034NA
Amsterdam
flexibel-montage-ikea

Flexibel Montage

Ervaren en vakkundige meubelmontage

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en gaan zeer zorgvuldig te werk. Dagelijks houden we ons bezig met grote en kleine meubelmontage en we zijn dan ook elk meubelstuk in de praktijk al eens tegengekomen. Hierdoor gaan we zeer efficiënt en nauwkeurig te werk. Geen enkel meubelstuk is ook een probleem voor onze ervaren monteurs. Van kledingkasten, Tv-meubels en tafels tot bedden: Flexibel Montage staat voor u klaar. Bekijk hier onze afgeronde meubelmontages.

Complete & voordelige ontzorging
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Voorwaarden
0
TEVREDEN KLANTEN
0
KOFFIE GEDRONKEN
0
CADEAU ONTVANGEN
0
AFGEMAAKTE PROJECTEN

Bekijk de ervaringen van onze klanten! - Flexibel Montage

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dit met ons kunnen delen. Daarom kun je onze service beoordelen op een onafhankelijk platform.

Meubels monteren: 4 meubels; pax kast monteren

Super tevreden met de IKEA Pax kast. Heel snel gereageerd op aanvraag, afspraak snel gemaakt en de opdracht ook heel snel en top uitgevoerd. Daarnaast netjes te werk gegaan en alles opgeruimd. Ik raad Flexibel Montage van harte aan!

Meubels monteren: ikea pax monteren

Top service, nette mannen en gebeld van te voren. Heel fijn dat het precies op de plek in elkaar werd gezet zonder daarna rotzooi achter te laten. Ik Kan het namelijk niet zelf ivm lichamelijke klachten dus dan is het extra fijn dat er service mogelijkheden zijn zoals deze! Zeker een aanrader, BEDANKT!

Meubels monteren: 2 kledingkasten

Erg vriendelijke en behulpzame vakman die 2 kledingkasten voor mij in elkaar heeft gezet. Daarnaast heb ik gevraagd of hij ook nog een ladekast kon monteren en dat was geen probleem. Professionele vakman die stipt op tijd komt en ervaren is. Zeker een aanrader!

Meubels monteren: 8 meubels; ikea kledingkast monteren

Communicatie was goed. Stip op tijd stond de monteur voor de deur. Hij heeft hard doorgewerkt en de kasten zien er supermooi uit. Prijs was meer dan erg redelijk. Ik raad Flexibel Montage van harte aan!
flexibel montage

Adres: Reling 16
1034NA Amsterdam
Tel: +31 648 28 31 48
E-Mail: info@flexibelmontage.nl
Kvk Nr.: 72701269
Btw Nr.: NL265400387B02

© Copyright 2024 Flexibel Montage. Alle rechten voorbehouden.
ikea pax kast systeem Premium montage service Corveleijn Meubel Montage Service ikea montage service haarlem meubelmontage Meubels laten monteren / demonteren Meubelmontage? Bestel een klusjesman. Gangkasten Meubels monteren? | Montageservice Karwei Kosten meubels monteren [ 2024 ] TV Meubels - grijs eiken - wenge - antraciet - zwart Meubelmontage - Flexibel Montage Montage Medewerker Meubel Vacatures Handige tips voor onderhoud en montage van je meubelen Express service en montage service Kledingkasten Wat kost het als ik mijn nieuwe IKEA meubels in elkaar Meubelmonteren Een badkamermeubel plaatsen, hoe begin je eraan ? flexibel montage